Appartement Tosca Mar 519

Dit volledig gerenoveerde 2 persoons appartement heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, een woonkamer, een keuken en een een kleine badkamer met een kleine douche. Het heeft een balkon met een tafel en 2 stoelen. Het heeft een slaapbank.

Het appartement beschikt over Internet + Wifi, airconditioning, heeft nationale televisie en per satelliet en een garage.

Het Tosca Mar gebouw is een gebouw met fraaie kenmerken, is gelegen aan de ingang van Moraira, heeft zijn eigen tuin, zeer goed onderhouden gemeenschappelijk zwembad met een speciaal gedeelte voor de kinderen, ligstoelen om te genieten van de zon, heeft ook een groot terras om van het panoramisch uitzicht te genieten. Het heeft ook een garage, welke apart is geprijsd.

Het ligt op 50 meter van de levendige hoofdstraat van winkels, bars en restaurants. Deze straat is gesloten van ’s middags tot de volgende dag en het wordt een voetgangersgebied. Aan het einde van de straat is de zee, de haven, strand, boulevard, etc. Supermarkt ligt net om de hoek.

Indeling

Tarieven

Tarieven per week

Maart tot Juni € 450
Juli tot September € 500
Oktober tot November €420

Service- en bijkomende kosten

Borgsom € 100,- per verblijf, te betalen ter plaatse
Elektra naar verbruik, € 0,35 / kWh, te betalen bij de uitcheck.

Kenmerken

Woonoppervlakte 45m2
Woonkamer 20m2 met eethoek
Keuken met apparatuur
Slaapkamer 1 met bed 200 x 160
Badkamer met douche
Garage (optioneel)
Balkon
Gemeenschappelijk zwembad
Bed- en keukenlinnen
1 reiswieg (boeken), slaapbank
Roken niet toegestaan
Internet
Satelliet TV
Airconditioning
Elektrisch & airco warm/koud
Huisdieren niet toegestaan