Veelgestelde vragen

Onze appartementen worden het hele jaar verhuurd. Op aanvraag zijn ook langere periodes mogelijk, bijvoorbeeld in de winter.
Nee, alle weekdagen zijn mogelijk, zolang de huur minimaal een week is.
Over het algemeen is de prijs per appartement met het aantal personen dat in de pagina is vermeld, als er meer dan het aantal vermelde personen isword een toeslag berekend.
Het hoog seizoen is juli, augustus en september. Het midden seizoen is april, mei, juni, oktober, november en december. Het laag seizoen is januari, februari en maart. De week van Kerstmis en Pasen is hoogseizoen.
U kunt reserveren door gebruik te maken van het contact formulier. Ik beantwoord u dan zo snel mogelijk. Ik zal u vervolgens doorgeven welke gegevens ik nodig heb om de reservering definitief te kunnen bevestigen.
Ik kan een optie voor een van onze appartementen afgeven. Deze is enkele dagen geldig, zodat u genoeg tijd hebt om de vluchten te boeken. De optie is pas geldig nadat u van mij via email een bevestiging van de optie hebt ontvangen.
Een aanbetaling van 50% door bank overschrijving is vereist om de reservering te bevestigen. Het resterende bedrag wordt betaald bij aankomst.
Om uw boeking te annuleren neemt u zo snel mogelijk contact met mij op.
Afhankelijk van het tijdstip van annulering. Bij annulering 4 weken voor aankomst krijgt u de helft terug, bij annulering van een paar weken of dagen ervoor word het bedrag niet terug betaald. Ik raad u aan om een reis en annulering verzekering te nemen.
In al onze appartementen zijn handdoeken en beddengoed aanwezig en het gebruik ervan is bij de huurprijs inbegrepen. Er zijn geen strandlakens aanwezig.
Neem zo snel mogelijk contact met mij op en wij zullen proberen het te repareren. Wij zullen de reparatie kosten met de borg verrekenen.
U kunt inchecken vanaf 14:00 uur. Als u vroeger aankomt en de appartementen zijn gereed, dan kunt u onmiddellijk inchecken.
Uiterlijk om 10:00 uur. Indien er geen aansluitende boekingen zijn kunt u blijven tot 12:00 uur.
Vóór aankomst moet u uw aankomsttijd bevestigen, en een half uur vooraf belt u me en ik wacht bij de deur van het appartement.
Voor vertrek doe ik de eindcontrole, verrekenen we de borg en neem ik de sleutels weer in.
Alle appartementen hebben een lift.
Het appartement wordt voor aankomst schoongemaakt.
Dit niet toegestaan. U kunt wel zelf een babybedje meenemen.
Op aanvraag kunt u beschikken over kinderbedjes. De huur van een kinderbedje met lakentjes bedraagt 15 Euro per week.

Nee, u huurt uitsluitend het appartement bij ons.

U zorgt zelf voor het transport van en naar het appartement.

We hebben zeer goede ervaringen met Beniconnect vanaf Alicante airport, www.beniconnect.com

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.
In al onze appartementen geldt een niet roken policy, wij vragen u zich hier aan te houden, ook voor de volgende huurders.
Spanje hanteert de EU norm (Europlug 240V).